ACIPAYAM ANAOKULU

TARİHÇE

Okulumuzun binası 1924 yılında ilçemizin Yeşilyuva kasabasında doğan merhum Hacı Osman MANİSALI tarafından 1986’da yaptırılmıştır. Osman Manisalı ilköğretim okulu 2. binası olarak hizmet vermekteyken, okulöncesi eğitimi yaygınlaştırmak ve geliştirmek amacıyla 2007 yaz aylarında bağımsız anaokuluna uygun hale getirme amacıyla tadilata başlanılmış 08.10.2007 tarihinde Acıpayam Anaokulu olarak eğitim-öğretime açılmıştır.

Binamız tek katlı olup toplam 2678 metrekare bahçe içerisinde 645 metrekareli yığma binadır. Müdür odası, Müdür Yardımcısı Odası, Yemekhane, mutfak, depo, çok amaçlı salon ve beş dersliği olup doğalgaz ile ısıtılmaktadır. Bahçe içerisinde çocuk oyun parkı, kum havuzu, çalışma alanı, uygulama bahçesi, kameriye, bahçe duvarlarını komple çevreleyen birçok ağaç, bitki ve çiçeklerin bulunduğu şirin görünümü ile dikkat çekmektedir.