Beslenme Dostu Okul Sertifikamızı Aldık

Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programının Okullarda Obezite ile Mücadelede Yeterli ve Dengeli Beslenme ve Düzenli Fiziksel Aktivite Alışkanlığının kazandırılması hedefi ile hayata geçirilen “Beslenme Dostu Okul Projesi” kapsamında, okulumuz "Beslenme Dostu Okul" sertifikası almaya hak kazanmıştır.

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği; Denizli İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Denizli Halk Sağlığı Müdürlüğü denetim elemanlarınca yapılan denetimde okulumuz sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam koşullarına uygun bulunarak "beslenme dostu okul" olmuştur.

Gülay Kaynak Sarıkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde düzenlenen törene okul müdürümüz R.İkbal AKSAKALLI katılmıştır.

05-06-201705-06-201705-06-201705-06-201705-06-2017